Nieuws

15/11/2019

Beter Geven debuteert in DBB100

In de nieuwste editie van DBB100 zijn de grondleggers van Beter Geven opgenomen. Lees meer >

19/09/2019

Workshop ‘Theory of Change’ op 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 kunt u aan de slag met uw eigen Theory of Change. Lees meer >

27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan. Lees meer >

Nieuwsarchief

Twitter LinkedIn
27/10/2014

Basiscursus aanvraagbeoordeling in februari 2015

Op donderdag 5 februari 2015 verzorgen Jan Riemersma (Fondsenvraagbaak) en Beter Geven voor de tweede keer de basiscursus aanvraagbeoordeling. Jan Riemersma publiceerde eerder dit jaar het Handboek voor aanvraagbeoordelaars van filantropische instellingen, bedoeld voor (beginnende) aanvraagbeoordelaars bij fondsen. Samen met de auteur biedt Beter Geven nu een cursus aan waarin de verschillende aspecten van aanvraagbeoordeling aan de orde komen.

Als aanvraagbeoordelaar bij een fonds is het uw taak om inzicht te krijgen in de achtergronden van de aanvrager. U analyseert de financiële stukken van de organisatie en toetst de haalbaarheid van de projectplannen. Op basis van uw advies wordt al dan niet een bedrag ter beschikking gesteld.

Jan RiemersmaHet beoordelen van aanvragen is een vak. Na het volgen van deze cursus bent u beter in staat om aanvragen op kwaliteit en haalbaarheid te beoordelen. Naast het schetsen van een theoretisch kader wordt u aan het werk gezet met discussies en de analyse van een casus.

Jan Riemersma heeft als projectadviseur ervaring opgedaan bij verschillende fondsen, waaronder Skanfonds, Kinderpostzegels en het Oranje Fonds.

Datum

Donderdag 5 februari, 9.30 – 16.00 uur

Locatie

Utrecht

Prijs

€ 295 (excl. 21% BTW)
In deze prijs zijn koffie, thee, lunch, een cursusmap en een exemplaar van het handboek inbegrepen.

Meer informatie en aanmelding

Download voor meer informatie onze productsheet.
Aanmelden doet u door een formulier in te vullen >>>