Nieuws

15/11/2019

Beter Geven debuteert in DBB100

In de nieuwste editie van DBB100 zijn de grondleggers van Beter Geven opgenomen. Lees meer >

19/09/2019

Workshop ‘Theory of Change’ op 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 kunt u aan de slag met uw eigen Theory of Change. Lees meer >

27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan. Lees meer >

Nieuwsarchief

Twitter LinkedIn
01/07/2019

Beter Geven breidt uit

Met ingang van 1 juli 2019 heeft Beter Geven twee nieuwe partners: Monique Bais en Bas Pieck.

Beiden zijn zeer ervaren adviseurs die hun sporen hebben verdiend bij een aantal gerenommeerde fondsen. Met hun achtergrond, expertise en netwerk vormen zij een waardevolle aanvulling op hetgeen Beter Geven voor filantropen en fondsen wil betekenen.

Het is mijn ambitie om fondsen te laten nadenken over (focus in) hun bestedingsbeleid enerzijds en bij te dragen aan het verkleinen van de afstand tussen geldgevers en initiatiefnemers anderzijds. Zodat door vruchtbare samenwerkingen veelbelovende initiatieven daadwerkelijk tot bloei kunnen komen en duurzaam bijdragen aan een mooiere samenleving!
Monique Bais

We leven in een interessante tijd, waarin het besef ontstaat dat de huidige geboden oplossingen voor ingewikkelde problemen onvoldoende zijn. Er komt meer behoefte om dingen structureel anders te organiseren. Vanuit het oogpunt van kosten, klimaat, maar vooral meer mensgericht. Wat kan de filantropie daaraan bijdragen?
Bas Pieck

Monique en Bas stellen zich graag nader aan u voor >>>