Nieuws

19/09/2019

Workshop ‘Theory of Change’ op 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 kunt u aan de slag met uw eigen Theory of Change. Lees meer >

27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan. Lees meer >

01/07/2019

Beter Geven breidt uit

Met ingang van 1 juli 2019 heeft Beter Geven twee nieuwe partners: Monique Bais en Bas Pieck. Lees meer >

Nieuwsarchief

Twitter LinkedIn
27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan.

Als beoordelaar van aanvragen bij een (vermogens)fonds beoordeelt u of een project steunwaardig is. Is de begroting realistisch? Is het gevraagde bedrag passend? Kan de organisatie het project niet zelf financieren? Heeft de organisatie rekening gehouden met exploitatiekosten? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is uiteraard enige kennis van financiën vereist.

In deze cursus ligt de focus op de beoordeling van de financiële kant van een aanvraag. U leert jaarrekeningen van maatschappelijke organisaties te doorgronden. U leert welke posten in een begroting horen te zitten te bepalen of een begroting realistisch is. Daarnaast krijgt u inzicht in het beoordelen van eindrapportages.

Docent

Deze cursus wordt verzorgd door Jennifer van Vliet. Jennifer is een ervaren operationeel manager bij onder andere Artsen Zonder Grenzen, European Cultural Foundation en Stichting RCOAK. Momenteel is zij manager bedrijfsvoering van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Daarnaast was zij penningmeester van de FIN en bestuurslid van verschillende fondsen.

Datum

Donderdag 6 februari 2020, 9.30 – 16.30 uur

Locatie

Providence Capital, Bussum

Prijs

€ 345 (excl. BTW)
In deze prijs zijn koffie, thee, lunch en een cursusmap inbegrepen.

Meer informatie en aanmelding

Download voor meer informatie onze productsheet.
Aanmelden doet u door een formulier in te vullen >>>