Nieuws

15/11/2019

Beter Geven debuteert in DBB100

In de nieuwste editie van DBB100 zijn de grondleggers van Beter Geven opgenomen. Lees meer >

19/09/2019

Workshop ‘Theory of Change’ op 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 kunt u aan de slag met uw eigen Theory of Change. Lees meer >

27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan. Lees meer >

Nieuwsarchief

Twitter LinkedIn

Filmproductie

Beter Geven heeft in opdracht van vermogensfondsen diverse films over maatschappelijke initiatieven mogen produceren. Via een korte film van maximaal 5 minuten kunt u uitstekend laten zien waar uw fonds voor staat en waarom u kiest voor het steunen van bepaalde initiatieven. Deze film kunt u (en natuurlijk ook het project dat in beeld wordt gebracht) dan via uw website en YouTube vertonen.

In opdracht van de FIN – Vereniging van Fondsen in Nederland hebben diverse vermogensfondsen opdracht gegeven voor een film. Fonds NutsOhra, Fonds 1818, Fonds Sluyterman van Loo en FEMI Foundation gingen u al voor.

De film van FEMI geeft een mooi beeld van een ondernemer die er voor kiest om via zijn eigen stichting zich actief in te zetten voor projecten in Tanzania. Daarbij is de integrale aanpak en samenwerking met anderen essentieel voor het behalen van positief resultaat van de investeringen.

Ook van Adessium Foundation kreeg Beter Geven opdracht om films van ondersteunde projecten te produceren.

Neem contact op voor meer informatie >
Ga terug naar het overzicht >