Nieuws

15/11/2019

Beter Geven debuteert in DBB100

In de nieuwste editie van DBB100 zijn de grondleggers van Beter Geven opgenomen. Lees meer >

19/09/2019

Workshop ‘Theory of Change’ op 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 kunt u aan de slag met uw eigen Theory of Change. Lees meer >

27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan. Lees meer >

Nieuwsarchief

Twitter LinkedIn

Een goede voorbereiding…

Op weg naar uw vermogensfondsWij ontmoeten regelmatig particulieren en bedrijven die van plan zijn om een vermogensfonds of bedrijfsfonds op te richten. Via een eigen stichting steunen zij vervolgens goede doelen in Nederland en daarbuiten. Het hebben en runnen van een eigen stichting geeft veel voldoening, maar het vergt ook behoorlijke voorbereiding om de stichting goed op te zetten. Denkt u alleen maar aan alle juridische en fiscale voorwaarden waar uw stichting aan moet voldoen.

Bent u van plan om een eigen stichting op te richten, waarmee u goede doelen kunt ondersteunen? Dan raden wij u van harte aan om de publicatie ‘Op weg naar uw vermogensfonds’ te lezen. In deze geheel herziende editie van de FIN – Vereniging van Fondsen begeleiden de auteurs (niet geheel toevallig beiden werkzaam bij Beter Geven!) u bij de stappen die u kunt doorlopen om tot een goed georganiseerde en effectief vermogensfonds te komen. In de brochure komen onderwerpen als het inrichten van de organisatie, communicatie, financiën, bestuurssamenstelling en natuurlijk ook het vinden en evalueren van te steunen organisaties en projecten aan bod.

De publicatie is voor € 15,95 (inclusief verzendkosten) te bestellen bij de FIN StartersDesk.

Ga terug naar het overzicht van verschenen publicaties >>>