Nieuws

15/11/2019

Beter Geven debuteert in DBB100

In de nieuwste editie van DBB100 zijn de grondleggers van Beter Geven opgenomen. Lees meer >

19/09/2019

Workshop ‘Theory of Change’ op 30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 kunt u aan de slag met uw eigen Theory of Change. Lees meer >

27/08/2019

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’ op 6 februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan. Lees meer >

Nieuwsarchief

Twitter LinkedIn

FondsenBoek 2015

FondsenBoek_2015

Walburg pers geeft al bijna 30 jaar het FondsenBoek uit. Later is daar de FondsenDisk aan toegevoegd en sinds vorig jaar is er ook een FondsenApp. Het FondsenBoek is een overzicht van 750 fondsen in Nederland waar organisaties en personen geld bij kunnen aanvragen voor uiteenlopende doelen. Sinds vorig jaar wordt de informatie aangeleverd via de Kennisbank Filantropie. Het spreekt voor zich dat alleen (vermogens)fondsen die dit willen opgenomen worden in het boek.

Winnie Urban van Walburg Pers: “Het FondsenBoek is nog steeds dé tool voor organisaties die op zoek zijn naar fondsen. Wij zien dan ook een stijging in het aantal boeken en disks dat verkocht wordt. Sinds vorig jaar is er ook een app waardoor je op de iPad kunt werken en heel makkelijk kunt zoeken en doorklikken naar de websites van fondsen.”

Voor gevers

Ook voor personen die overwegen om een vermogensfonds op te richten kan het FondsenBoek een interessante bron van informatie zijn. Via dit boek kunt u immers te weten komen wie er al actief zijn op het terrein waar u zich op wilt begeven. U kunt met deze fondsen contact opnemen:

  • om te leren van hun ervaringen;
  • om te bespreken of het mogelijk is om een fonds op naam onder te brengen;
  • om te komen tot samenwerking om zo meer impact te realiseren van uw schenkingen.

 

www.walburgpers.nl
www.itunes.apple.com/nl

Ga terug naar het overzicht van verschenen publicaties >>>