25 piketpaaltjes

De nieuwsbrief: iedere keer weer een hele bevalling. Maar tegelijktijdig is het een manier om je even in een thema vast te bijten. Om te verzamelen wat er in de sector speelt. Om voor jezelf een overzicht en inzicht te hebben waar je eigenlijk mee bezig bent. Een moment van reflectie. Een nieuwsbrief geeft houvast en het houdt mijzelf ook een spiegel voor. En het is natuurlijk altijd leuk om fijne reacties te krijgen van de lezers.

 

Even terug naar de eerste nieuwsbrief van april 2014. Ik schreef over Obama die langs ons kantoor zoefde in de speciale automobiel. En het ging over interessante fysieke bijeenkomsten en trainingen en tips voor vermogensfondsen zonder website. Dit alles is nu haast niet meer voor te stellen.

 

25 nieuwsbrieven. Piketpaaltjes van april 2014 tot november 2020. Een route van tevoren niet echt uitgestippeld, maar een prachtroute door de valleien en over de bergtoppen van de filanTropen. En wie schrijft die blijft. 25 nieuwsbrieven zwevend in de Cloud(s). In ieder geval hebben wij ze allemaal met veel plezier geschreven en hopen dat jullie er ook wat aan hebben gehad.

 

De geeftijd komt er weer aan in deze donkere dagen. We hebben natuurlijk al flink gegeven in coronatijd. Extra donaties aan cultuur tot aan het lokale fonds. Maar vooral extra gegeven aan onze partners, kinderen, familieleden, vrienden en buren. Helpen om voor anderen – en ook voor jezelf – deze tijd draaglijk te maken en door te komen. En dit zal nog wel even doorgaan. Blijf geven, beter geven, blij geven. Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen en tot ziens weer in het nieuwe jaar, liefst bij een interessante fysieke bijeenkomst of bij een kop koffie hier in het Foundation House!

 

Namens mijn collega’s Bas, Luuk en Monique,

 

Jacqueline Detiger