Vakkundig en persoonlijk

“Wij zijn gestart met het oprichten van een stichting/fonds om ‘goede’ initiatieven en projecten financieel te ondersteunen. Wij willen graag advies en ondersteuning bij het scherp en sterk neerzetten van de stichting, onze visie en ons doel en zijn benieuwd of jullie hier een rol in kunnen spelen.”

Dergelijke mooie verzoeken komen regelmatig binnen bij Beter Geven. En natuurlijk spelen wij hier graag een rol in. Vaak zijn dit de mooiste opdrachten om gezamenlijk met gevers een stichting op te richten en mee te denken met de visie, missie, beleid en te steunen organisaties. Een van onze opdrachtgevers heeft ons deze aardige referentie gestuurd:

Jacqueline en Monique hebben ons op een heel vakkundige en persoonlijke wijze geholpen met het opzetten van onze stichting. Hun persoonlijke benadering en interesse in wat ons drijft hielp ons de missie en visie van onze stichting scherper voor ogen te krijgen.
Daarnaast heeft hun uitgebreide netwerk en brede kennis ons verder wegwijs gemaakt in de ‘wereld van de filantropie’. Het is een sterk duo die elkaar goed aanvult met een stimulerende, positieve manier van werken.