Over Beter Geven

Beter Geven is een partner in filantropie en maatschappelijk investeren. Door het bieden van advies, ondersteuning en inspiratie, zorgen we ervoor dat vermogen impact maakt op de plek die perfect aansluit op de wensen. Dit kan dankzij partnerships in zowel binnen- als buitenland. We werken hierbij niet vóór onze klanten, maar sámen. Samen zetten we een stip op de horizon en maken we een stappenplan. Zo maken we ‘beter geven’ concreet. In ons handelen, hanteren we de normen van het Europese netwerk voor adviseurs in filantropie: EUConsult. Zie hier de Ethische Code.

Jacqueline Detiger

Mijn naam is Jacqueline Detiger. Sinds 2005 ben ik actief als adviseur voor filantropen en vermogensfondsen. Ik heb ruime ervaring met vermogensfondsen, met (jonge) entrepreneurs die met hun bedrijf vermogen hebben opgebouwd, en met family offices. Hierbij bouw ik graag een persoonlijke band op. Dat leidt geregeld tot gesprekken met potentiële gevers aan de keukentafel om te kijken welke plannen passen bij de wensen om met vermogen maatschappelijke impact te maken. Deze relaties kunnen soms van korte duur zijn, maar geregeld loop ik jaren samen op om zo die stip op de horizon ook daadwerkelijk te bereiken.

06 - 53 41 24 72

j.detiger@betergeven.nl

Dankzij mijn actieve deelname aan verenigingen en internationale netwerken blijf ik op de hoogte van alle mogelijkheden en regelgeving. Daarbij ben ik actief als bestuurder van (vermogens)fondsen. Hierdoor kan ik families en familiestichtingen, entrepreneurs en andere vermogenden effectief en persoonlijk helpen om beter te geven aan specifieke doelen naar wens.

Beter Geven is lid van de volgende netwerken:

Beter Geven werkt nauw samen met de volgende partners: