Over ons

Beter Geven wijzigt samenwerking en werkwijze

Met ingang van 1 oktober 2022 wijzigt de samenwerkingsvorm en werkwijze van bureau Beter Geven. De juridische samenwerkingsvorm van vennootschap onder firma van de drie partners Jacqueline Detiger, Monique Bais en Bas Pieck houdt per genoemde datum op te bestaan. De drie zullen voortaan samenwerken vanuit hun eigen ondernemingen, waarbij oprichtster en partner van het eerste uur van Beter Geven, Jacqueline Detiger, de naam Beter Geven zal blijven voeren.

Van een fullservicebureau met naast advisering en ondersteuning op maat, een breed aanbod aan trainingen en workshops, online bijeenkomsten en kennisdeling met de sector, is de focus van Beter Geven voortaan alleen op opdrachten voor advisering aan en ondersteuning van fondsen, familiestichtingen en filantropen.

Deze wijziging is ingegeven door de groeiende vraag naar maatwerk ondersteuning, en de persoonlijke drijfveren van de partners waarbij andersoortige opdrachtgevers dan alleen ‘gevers’ kunnen worden bediend. De lossere samenwerking biedt bovendien meer mogelijkheden voor samenwerking met andere filantropieadviseurs.

Wij blijven u graag van dienst!

Monique Bais

Zet haar brede kennis en netwerk in de maatschappelijke sector in voor het herijken of opzetten van je bestedingsbeleid. Doet beleidsverkenningen en ontwikkelt nieuwe strategieën. Zet programma’s rond specifieke thema’s op en gaat op zoek naar passende initiatieven. Faciliteert samenwerkingen. En is inzetbaar als interim-adviseur.
06 - 51 22 26 37
m.bais@betergeven.nl

Jacqueline Detiger

Kent de wereld van filantropen en familiestichtingen van binnenuit, onder meer als bestuurder. Helpt jouw fonds bij governancevraagstukken, ontwikkelt nieuwe strategieën of treedt op als kritisch klankbord. Inspireert en ondersteunt nieuwe gevers. Is ervaren congresorganisator, initieert en faciliteert samenwerkingen.
06 - 53 41 24 72
j.detiger@betergeven.nl

Bas Pieck

Daagt uit na te denken over de rol van jouw fonds. Kijkt over de grenzen van projecten en programma’s heen om de leefwereld van kwetsbaren in de samenleving echt duurzaam te verbeteren. Adviseert over vernieuwingen in visie en beleid, biedt ondersteuning bij beleidsverkenningen en zet nieuwe programma’s op. Ook op interim-basis.
06 - 10 84 48 02
b.pieck@betergeven.nl