Vijfde editie online Koffietafel

Dit voorjaar zijn we begonnen met onze online ‘koffietafel’. Zo bleven we met collega’s uit het veld van de (vermogens)fondsen in contact. En dat zetten we dit najaar voort. Ook filantropen en filantropieadviseurs zijn daarbij van harte welkom.

 

De vijfde Koffietafel zal plaatsvinden op woensdag 23 september van 11.00 tot 12.00 uur. Wij drinken dan koffie met SDG-coördinator Sandra Pellegrom van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en impactmanager Martijn Roos van de Goldschmeding Foundation.

 

Ditmaal staan de Sustainable Development Goals (SDG’s) centraal. Deze werden in 2015 door de VN geïntroduceerd als raamwerk voor de grootste maatschappelijke uitdagingen in de wereld. Fondsen dragen intrinsiek en impliciet bij aan de doelen, maar maken dat nog zelden zichtbaar. Maar waarom niet? En hoe zou je dat alsnog kunnen doen?

 

Aanmelding

Werk je bij een vermogensfonds? Of ben je filantroop of filantropieadviseur? Je bent van harte welkom om te luisteren en mee te praten. Maximaal 20 personen kunnen zich uiterlijk dinsdag 22 september aanmelden via info@betergeven.nl. Je ontvangt vervolgens van ons een link om aan te schuiven.