Zesde editie online Koffietafel

De zesde Koffietafel zal plaatsvinden op woensdag 11 november van 11.30 tot 12.30 uur. Wij drinken dan koffie met programmaleider Monique de Bree – Tromp van NOV en senior-adviseur donaties Mieke Franssen van VSBfonds.

 

Aanleiding is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet: in 2021 staan allerlei activiteiten op het programma om het vrijwilligerswerk te stimuleren. Zeker in deze crisistijd is het cruciaal dat vrijwilligersorganisaties de juiste mensen aan boord hebben om deze moeilijke periode door te komen. Wat kun je als fonds doen om de kwaliteit van het vrijwilligerswerk in Nederland een impuls te geven? Wat kun je bijvoorbeeld doen om het bestuur en toezicht van vrijwilligersorganisaties te verbeteren?

 

Aanmelding

Werk je bij een vermogensfonds? Of ben je filantroop of filantropieadviseur? Je bent van harte welkom om te luisteren en mee te praten. Maximaal 20 personen kunnen zich uiterlijk dinsdag 10 november aanmelden via info@betergeven.nl. Je ontvangt vervolgens van ons een link om aan te schuiven.