Zevende editie online Koffietafel

De zevende Koffietafel zal plaatsvinden op woensdag 10 februari van 11.00 tot 12.00 uur. Wij drinken dan koffie met Karen Kraan, Organisational Development and Learning Specialist van Mama Cash, en Jan Beijert, voormalig voorzitter van het Texelfonds.

 

Centraal staat ditmaal het thema participatory grantmaking, vrij vertaald ‘participatief schenken’ of ‘democratisch geven’. Begunstigde organisaties zijn dan actief betrokken bij het besteden van het donatiebudget van een fonds. Daarin zijn allerlei gradaties en vormen mogelijk. Aan de hand van twee concrete voorbeelden willen we institutionele gevers inspireren om kennis te nemen van deze eigentijdse, vernieuwende manier van geven. Wat levert het op? Wat zijn de succesfactoren en valkuilen?

 

Aanmelding

Werk je bij een vermogensfonds? Of ben je filantroop of filantropieadviseur? Je bent van harte welkom om te luisteren en mee te praten. Maximaal 20 personen kunnen zich uiterlijk dinsdag 10 november aanmelden via info@betergeven.nl. Je ontvangt vervolgens van ons een link om aan te schuiven.